vineri, februarie 15, 2008

Contracandidatul Elenei Băsescu la şefia tineretului pedelist – ameninţat cu excluderea din partid


Tânărul „rebel” democrat-liberal Bogdan Boza riscă excluderea din partid, după ce „Gândul” a făcut publică decizia sa de a candida pentru postul de secretar general al Organizaţiei de Tineret a PD-L, unde o are drept contracandidată pe Elena Băsescu, fiica preşedintelui ţării.

Afirmaţia lui Boza că intenţionează să stopeze „derapajul valoric al selecţiei liderilor OT PD-L, implicit a viitorilor lideri PD-L, prin adoptarea unor înscăunări dinastice”, a stârnit furia conducerii partidului. El a fost chemat, ieri, „la ordine” de Răzvan Murgeanu, viceprimarul Capitalei şi preşedintele Organizaţiei Sectorului 1 a PD-L (unde Boza este membru).

„A fost o discuţie deschisă, dar, la un moment dat, mi-a transmis un mesaj din partea preşedintelui Emil Boc: voi fi exclus din partid, dacă mai atentez la imaginea acestuia. Dl. Murgeanu a râs apoi, spunând că, de fapt, o asemenea măsură n-ar face altceva decât să-mi dea apă la moară”, ne-a declarat Boza.

„Îl personifică pe Caţavencu“

Murgeanu a confirmat discuţia cu Boza, dar susţine că ameninţarea cu excluderea îi aparţine: „I-am zis că îl personifică perfect pe Caţavencu. Vrea să parvină prin orice mijloace. O contracandidează p’asta (pe Elena Băsescu – n.r.) numai fiindcă vrea notorietate. Dacă era o necunoscută, nu se băga. I-am spus că nu vreau să fac asta, dar dacă mai afectează imaginea partidului, îl exclud automat. Probabil că asta şi visează, că se duce pe cai mari la alt partid, dar se păcăleşte, fiindcă îl vor folosi puţin pentru imagine şi apoi se vor dispensa rapid de el, că nimeni nu vrea scandalagii. Mi-ar părea rău pentru el, că e un tânăr cu potenţial. Dar se pripeşte. M-a enervat că vine cu asemenea afirmaţii, când nimeni nu i-a dat „flit” deocamdată, nu i s-a interzis candidatura, deşi programul lui e pentru postul de vicepreşedinte executiv, nu pentru cel de secretar general. Deci, nici n-are habar ce va avea de făcut acolo”, conchide Murgeanu.

Pe de altă parte, Boza precizează că a fost sunat deja de 11 preşedinţi de organizaţii judeţene de tineret PD-L, care l-au felicitat pentru curajul de a o înfrunta pe Elena Băsescu, anunţându-l că îl vor vota.
from gandul.info
SA TRAITI BINE! PARTIDUL UNIC VA INGHITE IMEDIAT IDIOTILOR! HAHAHA...

Niciun comentariu: