luni, martie 03, 2008

"Euronavetişti", atacaţi la Arad

Un grup de muncitori români, care se întorcea din Spania, a fost agresat azi-noapte de o bandă de practicanţi ai jocului "alba-neagra".

Mai mult, ghidul autocarului, în care se aflau stranierii, a fost împuşcat în umăr cu un pistol cu gloanţe de cauciuc.

Potrivit poliţiştilor arădeni, autocarul, care mergea la Bistriţa, a oprit în apropiere de staţia CFR Arad pentru alimentare. Pasagerii au fost, astfel, abordaţi de un grup de practicanţi ai jocului "alba-neagra".

"Ghidul autocarului i-a avertizat pe pasageri să nu joace că vor pierde, cum au păţit mulţi alţi turişti, moment în care cei trei sau patru membri ai grupului s-au înfuriat şi i-au atacat pe pasageri. Unul din grup a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi l-au rănit în umăr pe ghid, acesta fiind dus la spital pentru îngrijiri, de unde a plecat la cerere, fără să dorească să depună plângere împotriva agresorilor", a susţinut Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Agresorii riscă doar o amendă contravenţională, pentru că împotriva lor nu s-a depus nicio plângere, iar arma folosită se vinde la liber, deţinătorul nefiind obligat să aibă un permis de port armă.
from evz.ro

Niciun comentariu: