luni, iunie 16, 2008

ŞOC ÎN SCANDALUL MITEI PENTRU PERMISE. UN POLIŢIST S-A SINUCIS

Şoc în scandalul mitei pentru permise. Un poliţist s-a sinucisScandalul permiselor auto ia amploare. Zeci de poliţişti din toată ţara sunt în atenţia ofiţerilor anticorupţie. Scandalul a ajuns până acolo încât un poliţist de la Evidenţa Persoanei din Argeş s-a sinucis. Există speculaţii că gestul are legătură cu descinderea la sediul serviciului din Piteşti. Cunoscuţii poliţistului spun că acesta a plecat acasă de îndată ce a aflat că în ziua următoare serviciul unde era adjunct urma să fie supus unui control.

Gestul său a şocat. A luat o puşcă de vânătoare şi s-a împuşcat în cap. A lăsat un bilet de adio, în care îşi cerea scuze pentru gestul său şi lăsa toate bunurile familiei. Oamenii legii au demarat deja o anchetă, pentru a afla dacă moartea bărbatului are legătură cu ancheta în cazul permiselor.

La Arad, un poliţist a fost prins în flagrant în timp ce negocia preţul promovării examenului auto. "Tariful" varia între 500 şi 2.000 de euro. Mulţumit că a obţinut suma dorită, poliţistul l-a învaţat pe "clientul" său ce să facă la examen. Să lase foaia goală şi răspunsurile se completează ulterior.



Ancheta a început după ce ofiţerii anticorupţie au observat numărul mare de persoane care şi-au făcut mutaţia în Arad, cu doar câteva zile înainte de a da examenul auto. Se pare că în toată afacerea sunt implicaţi şi angajaţi ai Serviciului de Permise, dar şi instructori auto. Arestări au fost şi la Satu-Mare, unde au ajuns după gratii doi angajaţi ai unor şcoli de şoferi şi un localnic care a obţinut fraudulos permisul de conducere.

Antena3.ro

Niciun comentariu: