joi, februarie 07, 2008

Uite aşa se parchează în Cluj! Să moară de ciudă pietonii...




Unii şoferi clujeni cred că pietonii au aripi şi pot să treacă cu uşuriţă peste maşinile lor parcate pe trotuar. Şi nu doar atât ci unii cred că până şi maşinile au ceva opţiuni pentru care pot opta în momentul achiziţionării care le permit să zboare peste cele parcate în mijlocul străzii.

Astfel de întâmplări au devenit ceva obişnuit pentru clujenii care merg pe jos prin oraş. La o singură tură de centru, un prieten al clujeanul.ro a descoperit mai multe maşini parcate neregulamentar sau oprite exact în mijlocul drumului. Pe strada Iuliu Maniu un Fiat Grande Punto cu numărul de înmatriculare B-58-WZG le mai lăsase doar câţiva centimetri pietonilor parcând aşa din cauză locului prea mic care rămăsese liber între alte două maşini.

Nu cu mult mai departe de prima maşină parcată pe trotuar, pe strada Bolyai Janos, un Renault Megane era oprit exact în mijlocul străzii astfel că nici maşinile care ieşeau şi nici cele care intrau nu mai puteau înainta.

Şi pe străzile Emile Zola şi Argeş un Mercedes alb, respectiv o Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare CJ-51-AND, ocupau întreg trotuarul. Vizavi de catedrală, în unul dintre cele mai aglomerate momente ale zilei, o Dacie (MS-05-MWF) era parcată jumătate pe un trotuar aflat în reparaţii şi jumătate pe stradă deşi pe partea opusă se afla o parcare.
from clujeanul.ro

Niciun comentariu: