miercuri, mai 14, 2008

ION CRISTOIU: NU AM MAI AUZIT DE PROPRIETARI DE TIRURI CARE CER DRUMURI MAI BUNE

Ion Cristoiu: Nu am mai auzit de proprietari de tiruri care cer drumuri mai buneTransportatorii auto continuă protestul început luni. Aceştia au forţat intrarea în Bucureşti, marţi, şi au dorit să ajungă în Piaţa Victoriei, la Guvern, pentru a obţine o întrevedere cu Premierul României. Ion Cristoiu, invitat la emisiunea Sinteza Zilei de marţi seara, a declarat despre acest protest că " nu este sindical, ci unul al patronilor".

"Eu nu am mai auzit ca nişte inşi, proprietari de tiruri să se plimbe prin ţară o săptămână şi să ceară drumuri mai bune. Mâine o să iasa cei de la avioane şi o să ceară avioane F16", a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul a continuat declarând că este "sătul" de aceste "şmecherii" pe care le-a văzut încă din anul 1990. "Drumuri mai bune vrem toţi. Acţiunea lor este una militară, ei nu protestează cu picioarele ci cu tirurile", a apreciat Ion Cristoiu.

Un alt subiect abordat de către Ion Cristoiu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de marţi a fost cel despre declaraţiile făcute duminică, de către Traian Băsescu. Preşedintele ţării i-a atacat dur pe concurenţii favoritului său, Vasile Blaga, declarând despre avocatul Aurelian Pavelescu, candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, că este „mic cu capul mare şi încearcă să-şi asigure un post cu Diaconescu, care nu va intra în turul doi”.

"Traian Băsescu a spus la postul public de radio că violenţa în limbaj şi comportament este o chestiune de educaţie. Acele injuraturi la adresa domnului Adrian Pavelescu, sunt o chestiune de educaţie" a declarat Cristoiu.

"A spune despre domnul Sorin Oprescu, care este chirurg, «acest Oprescu», aceasta este educaţie? De când işi permite Şeful Statului să fie aşa de violent? Cum poţi să spui «acest Oprescu»? Este domnul Sorin Oprescu", a conchis Ion Cristoiu.
sursa antena3

Niciun comentariu: