sâmbătă, iunie 16, 2007

Sexul si usturoiul va mentin vara in forma



Ardeti caloriile in pat si consumati alimente care tin microbii departe.
Moleseala resimtita in timpul verii poate fi indepartata cu sex, fructe de padure si usturoi. Aproape un sfert de ora de sex dimineata, mai multe fructe de padure, verdeturi si mai putine chipsuri si alcool va tin in forma pe durata intregii veri, arata publicatia „The Telegraph”.

Cu zece minute de sex puteti arde 45 de calorii, echivalentul unei plimbari in aer liber, in timp ce fructele de padure, bogate in vitamina C, imbunatatesc imunitatea si mentin pielea sanatoasa si stralucitoare.

In locul unei diete detoxifiante, toxinele din organism sunt eliminate mai eficient cu un masaj. Usturoiul, in schimb, o sa va tina departe de toxiinfectiile alimentare.
„Caldura din timpul verii este un stres abiotic (generat de factori fara viata) suplimentar, care ne scade imunitatea. El apare alaturi de stresul biotic, de zi cu zi, reprezentat de microbi sau virusuri”, explica profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti.

Daca rosiile, prin acidul lipoic pe care-l contin, cresc nivelul energiei si imbunatatesc capacitatea creierului, fructele de padure cresc imunitatea si mentin stralucirea pielii.
sursa EVZ

Niciun comentariu: