ul “YouTube” au fost vizionate de 195.000 de oameni. Bărbatul, care îşi spune “Trashman”, susţine că gestul său a fost intenţionat şi că nici una dintre victime nu a ştiut ce i se va întâmpla.

Bărbatul care are faţa acoperită şi vorbeşte cu un accent american susţine că a infectat “deliberat” 1.500 de femei cu virusul HIV. “Trashman” susţine că nici una dintre victimele lui nu a ştiut de faptul că el este infectat cu devastatorul virus. În înregistrare bărbatul apare citind de pe o foaie de hârtie numele femeilor presupuse a fi fost infectate. În înregistrare apare şi o adresă web care dacă este accesată dezvăluie material pornografic.

“În show-ul de astăzi voi face ceva mult mai important decât să omori cântăreţi de rap. Pe ceea ce ţin eu în mână sunt scrise numele femeilor pe care le-am infectat intenţionat cu virusul HIV. Dacă vă voi rosti numele şi sunteţi pe lista mea, atunci Dumnezeu să vă aibă în pază”, afirmă bărbatul. Apoi începe să citească numele şi vârsta femeilor de pe listă.

Preşedintele unei asociaţii de persoane infectate cu HIV, “People Living with HIV/AIDS”, Brett Hayhoe, intervievat de tabloidul britanic “The Sun”, a declarat că “înregistrarea e extrem de tulburătoare, iar cel din film are nevoie de ajutor din partea unui psihiatru”.

Brett Hayhoe a afirmat că dacă bărbatul ar spune adevărul, atunci ar fi “absolut devastator” pentru oricine a făcut sex cu el. “E dezgustător pentru oricine să audă un astfel de mesaj pe YouTube. Să-ţi auzi numele strigat în aşa fel este pur şi simplu cutremurător”, a afirmat preşedintele “People Living with HIV/AIDS”.
sursa clon.ro