joi, aprilie 24, 2008

Columbo a luat-o razna în mijlocul străzii

Se pare că timpul nu a fost deloc îngăduitor cu actorul Peter Falk. Cândva era un detectiv abil care nu se lăsa până nu descoperea criminalul, acum a rămas doar un bătrânel care abia dacă mai aduce cu faimosul Columbo din serialul cu acelaşi nume care a marcat perioada anilor ’70.

Marţi, actorul a suferit o criză chiar în mijlocul străzii. Pe la orele amiezei, poliţia locală a primit un telefon de la un trecător care îi anunţa disperat că un domn în vârstă are nevoie de ajutor. Ajunşi la locul faptei, ofiţerii de poliţie l-au găsit pe Peter care părea dezorientat. Cel care a sunat la poliţie le-a explicat că fostul Columbo nu părea a se simţi în apele lui şi că dădea din mâini şi ţipa tot soiul de cuvinte fără sens. Însă până la sosirea lor acesta se calmase şi i-a convins că nu are nevoie de ajutor şi că se descurcă.

Câştigător a cinci premii Emmy, Peter Falk joacă acum alături de Val Kilmer într-o comedie despre un dependent de droguri, „Cowslip”. Filmul va fi lansat anul acesta.

Privirea saşie care l-a făcut celebru pe Peter se datorează unui ochi de sticlă pe care actorul îl poartă de la vârsta de trei ani din cauza unei tumori malign
sursa vdtonline.ro

Niciun comentariu: