luni, aprilie 21, 2008

WOODY HARRELSON, ÎNCÂNTAT DE GHIVECIUL DE LEGUME ROMÂNESC

Woody Harrelson, încântat de ghiveciul de legume românesc (VIDEO)Cunoscutul actor american Woody Harrelson este pentru prima dată în România, unde va filma alături de Demi Moore. Îmbrăcat lejer şi fără fiţe, starul a luat masa cu unul dintre reporterii Antenei 1. A lăudat ospitalitatea proverbială a românilor şi tocăniţa de legume.

O VEDETĂ LA MASĂ ÎN ROMÂNIA:

Actorul a sosit în România vineri seara şi s-a acomodat destul de repede cu viaţa din Bucureşti. El va sta în ţara noastră câteva luni, atât cât vor dura filmările la „Bunraku". În producţia, regizată de tânărul Guy Moshe, Harrelson interpretează rolul unui barman. "Bunraku" îi oferă şi prilejul unei reîntâlniri cu Demi Moore, la 15 ani de la „Propunere indecentă".

Actorul a acceptat să dea un interviu pentru Antena 1, cu o singură condiţie. A avut o propunere... decentă: un prânz vegetarian. Fasole bătută, tocăniţă de ciuperci, salată de vinete şi salată cu praz şi măsline. Woody a mâncat din toate, dar cel mai mult i-a plăcut ghiveciul.

Întrebat cum i se pare ţara noastră, actorul a răspuns că l-a impresionat ospitalitatea românească. „ N-am prea ştiut la ce să mă aştept de la România, deoarece nu fusesem aici şi tot ce ştiam era de unde vine Dracula„ a mai adăugat el.

Până la sosirea colegei de filmări, Demi Moore, programată peste o lună, Woody îşi va petrece timpul cu un alt actor celebru aflat în ţara noastră pentru a filma la „Bunraku”, Josh Hartnett.

Observator

Niciun comentariu: