vineri, aprilie 25, 2008

OPRESCU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIE. CURTEA DE APEL A ADMIS CONTESTAŢIA

Oprescu intră în cursa pentru Primărie. Curtea de Apel a admis contestaţiaSorin Oprescu poate candida la funcţia de primar general al Capitalei. La aflarea deciziei luate de Curtea de Apel, care i-a admis contestaţia, senatorul şi-a avertizat contracandidaţii: "Fraţilor, vine şi Oprescu!" Fostul social-democrat a atacat astfel decizia Tribunalului Bucureşti, care susţinea hotărârea Biroului Electoral Municipal prin care îi era respinsă candidatura la Primăria Capitalei. "Orice experiment e bun, dacă nu te omoară. De abia de acum pornesc la luptă", a anunţat senatorul.

"AU PIERDUT CEI CARE NU MĂ VROIAU ÎN CURSĂ": -

Hotărârea a fost luată cu unanimitate, scrie Mediafax. Decizia BEM a fost astfel desfiinţată de instanţă, dispunându-se înscrierea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Printre argumentele folosite în instanţă, avocaţii senatorului au prezentat şi date din ultimul anuar al Institutului Naţional de Statistică.

Potrivit acestuia, în Bucureşti sunt aproximativ 1,5 milioane de cetăţeni cu drept de vot, ceea ce înseamnă că numărul de 35.000 de semnături validate de Biroul Electoral sunt suficiente pentru acceptarea candidaturii. Un alt argument a fost procedura folosită de BEM, în decizia de a-i respinge candidatura: mai întâi Sorin Oprescu a fost acceptat, fiind afişat chiar şi procesul verbal de acceptare, după care, la câteva ore, s-a revenit şi s-a luat decizia respingerii.

Miercuri, Biroul Electoral Municipal a anulat peste 5.000 de semnături ale susţinătorilor lui Sorin Oprescu, pe motiv că listele nu au fost completate corect.

Citiţi reacţiile oamenilor politici la decizia Curţii de Apel

Antena3.ro

MULTA BAFTA OPRESCULE! SPER SA CASTIGI BUCURESTIUL!

Niciun comentariu: