duminică, aprilie 20, 2008

ELENA BĂSESCU: BOC ESTE UN MODEL PENTRU TINERII PD-L PENTRU CĂ "EDITEAZĂ" PERFECT FRAZELE

Elena Băsescu: Boc este un model pentru tinerii PD-L pentru că editează perfect frazele O nouă cugetare marca Elena Băsescu. Secretarul general al Organizaţiei de Tineret a PD-L crede că Emil Boc, preşedintele partidului este modelul ideal pentru toţi colegii săi. În timp ce unii de-abia sunt în stare să pronunţe câteva cuvinte, liderul PD-L „editează perfect câteva fraze”. Fiica preşedintelui e de părere că tinerii din PD-L îşi doresc să ajungă la fel de apreciaţi şi iubiţi precum preşedintele partidului, Emil Boc,care îşi argumentează întotdeauna acţiunile şi afirmaţiile cu legea.

„Nu am cum să nu-i remarc promptitudinea. În timp ce unii dintre noi spunem numai câteva cuvinte, dânsul editează perfect câteva fraze. Aceeaşi viteză o are şi în reacţiile politice, o consecinţă clară a bagajului de cunoştinţe pe care le deţine”, spune cu evlavie Elena Băsescu.

Întreaga cugetare a fost făcută public odată cu discursul ţinut de Elena la lansarea candidaţilor pentru locale, la Cluj. Tânăra a fost primită călduros şi aplaudată la scenă deschisă pentru cuvintele rostite.

VEDEŢI AICI DISCURSUL ELENEI BĂSESCU:

Antena3.ro

Niciun comentariu: