marți, aprilie 22, 2008

ACCIDENTE ÎN DAKAR-UL EUROPEAN. NOROAIELE DIN MARAMUREŞ LE-AU VENIT DE HAC PILOŢILOR

Accidente în Dakar-ul european. Noroaiele din Maramureş le-au venit de hac piloţilor (VIDEO)Raliul Dakar din Maramureş a devenit cursa accidentelor. În a doua zi de întrecere şi ultima disputată în România, câţiva piloţi au avut nevoie de îngrijiri medicale şi mulţi au abandonat. Traseul dur, vremea rea şi accidentele la tot pasul au fost ele însele un spectacol. Dacă prin nisipurile africane reuşeau să se descurce, noroaiele din Maramureş au fost prea mult pentru unii piloţi, care au abandonat Dakar-ul european, după ce au rămas împotomoliţi cu bolizii.

Dakar în noroi

Accidentele s-au ţinut şi ele lanţ. La clasa moto, doi piloţi au suferit răni serioase, după ce s-au ciocnit cu motoarele, iar la auto, mai mulţi concurenţi şi-au distrus maşinile pe colinele din Maramureş. Nici echipajele de români nu au avut mai mult noroc. Problemele, însă, au fost mai degrabă tehnice. „Din păcate am început proba prost. Fix înainte de ieşirea din service am avut un scurtcircuit care a afectat toată instalaţia electrică a maşinii”, a declarat Gabriel Nicolae, un concurent din România.

De miercuri, sutele de piloţi, care au mai rămas în raliu, vor părăsi Baia Mare cu destinaţia Debrecen. Dakarul din Europa Centrală se va încheia pe 26 aprilie, în Ungaria, la Balaton.

Observator

Niciun comentariu: