sâmbătă, aprilie 26, 2008

NOUA DACIA SANDERO - MAI IEFTINĂ PENTRU ROMÂNI, DAR CU GARANŢIE REDUSĂ

Noua Dacia Sandero - mai ieftină pentru români, dar cu garanţie redusă Noul model Dacia va fi vândut în România mai ieftin decât în alte ţări europene, dar cu o garanţie redusă. Dacia Sandero va ieşi pe piaţă în mai puţin de două luni, însă garanţia va fi de doar un an şi jumătate. Românii nu vor beneficia de garanţia oferită în alte state europene, Dacia Sandero fiind vândută în ţara noastră cu o garanţie doar în limita a 100.000 de kilometri parcurşi.

În schimb, italienii, francezii, cehii sau croaţii vor putea circula timp de trei ani cu maşina „garantată”. Mai mult, în Slovenia este oferită o limită de 150.000 de kilometri. Potrivit conducerii concernului Renault, garanţia se reflectă în preţul maşinii, mai mare în alte ţări decât în România.

Dacia Sandero va avea aceleaşi condiţii de garanţie ca Logan Sedan, iar românii pot solicita, contra cost, extinderea garanţiei la trei ani. Modelul Sandero, prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, va fi lansat pe piaţa românească în luna iunie. Varianta de bază va costa puţin peste 7.000 de euro, iar cea de top nu va depăsi 10.000 de euro. Sandero va fi construit pe aceeaşi platformă cu Logan şi va prelua motorizările acestuia.

Antena 3

Niciun comentariu: