luni, iunie 18, 2007

Basescu, despre ziaristi: "Sunt de o nesimtire incredibila"




Aflat de cinci zile la mare presedintele Traian Basescu a iesit pentru prima data in multime abia sambata seara.
A ales Mamaia, unde a venit impreuna cu sotia. In scurt timp, cuplul prezidential a fost asaltat de sute de turisti care au vrut sa ajunga cat mai aproape de Traian Basescu. Pe langa turisti, si corespondentii locali de presa. Daca turistii erau lasati sa se apropie de seful statului, mai greu a fost cu presa, pentru ca SPP-istii si-au facut datoria. Adica au inceput sa-i indeparteze mai ales pe cameramanii si fotografii profesionisti.
La un moment dat, Maria Basescu i-a spus sotului s-o ia pe alta carare, spre o terasa dinspre strada principala a statiunii. (da..pt inca o tura de alcool...) Presa dupa ei. Si atunci au intervenit SPP-istii. In acest moment, seful statului i-a spus sotiei sale: „Imposibil, sunt de o nesimtire incredibila. Sunt in timpul meu liber”.(A fost buna presa..pt promovare..acu pt referendum...acu nu mai e buna) Cei doi s-au indreptat spre terasa Hotelului Condor, unde au ramas la un suc si o tigara. Potrivit unor surse, Basescu ar fi fost invitat la serbarea zilei de nastere a lui Adriean Videanu la un club din Mamaia.
Fuck off base!
info from evz

3 comentarii:

Unknown spunea...

are dreptate omul, e in timpul lui liber. sa respire aer curat de la Mare, sa se relaxeze, sa prinda puteri. si ce e cu comentariul "a fost buna presa pt. promovare (...) acu nu mai e buna"? asa cum are si base nevoie de cate o pauza, sa mai ia si presa cate o pauza. vulturii!

lucian cuibus spunea...

da..dar sa mearga..in locuri retrase..nu sa faca tam tam prin public..si sa se oftice de la o poza..dc vrea liniste totala..sau sa mearga de tot din Romania:))

lucian cuibus spunea...

Daca e presedinte..4 ani tr sa lucreze..nu sa frece menta..ca de aceea e platit de romani...pacat ca tot idioti isi aleg romanii:)) speram peste 2 ani sa vina altul mai luminat!