marți, iulie 24, 2007

Cucerit


Atacantul Nemanja Jovanovici e fascinat de clădirile vechi ale Clujului şi de multitudinea spaţiilor verzi.

Transferat în această vară de la Pandurii Tg. Jiu, sîrbul Nemanja Jovanovici (22 de ani) a reuşit să viziteze oraşul de pe Someş abia zilele trecute. Arhitectura medievală şi statuile ecvestre ale lui Mihai Viteazu şi Matei Corvin l-au impresionat pe atacantul "şepcilor roşii". "Clujul este un oraş frumos. Îmi place foarte mult aici. M-au impresionat clădirile vechi din centru şi statuia lui Mihai Viteazu, care este de-a dreptul impunătoare. Sînt multe spaţii verzi şi este mult mai curat decît în Bucureşti. Oamenii de aici sînt foarte primitori şi te ajută să te acomodezi repede cu noua casă", a spus vîrful care a evoluat în trei meciuri pentru Steaua Roşie la doar 17 ani.

Aflat din 2003 în România, Jovanovici vorbeşte aproape la perfecţie limba română. "Am învăţat foarte repede de la televizor, de la colegii de echipă şi de la prietena mea, Lavinia. Engleză şi germană vorbesc la fel de bine", a menţionat Nemanja.

Alertă Dolha
Mijlocaşul Bogdan Dolha nu s-a putut antrena ieri din cauza unei contracturi la gamba dreaptă. Conducerea tehnică speră ca el să fie apt de joc duminică, la meciul cu Pandurii. Tot ieri, Andrei Mureşan şi-a scos firele de la operaţia la mîna dreaptă, iar Marius Baciu a făcut doar alergări, nefiind încă refăcut după leziunea fibrilară suferită.

300 de abonamente vîndute
Ieri, la parterul tribunei oficiale a stadionului "Ion Moina", s-au pus în vînzare abonamentele pentru noul sezon, 300 dintre acestea fiind deja epuizate. Preţul unui abonament este de 150 de lei (peluză), 300 de lei (tribuna I), 450 de lei (tribuna 0, neacoperită), 600 de lei (tribuna 0, acoperită). Studenţii îşi pot procura abonamente la jumătate de preţ, în două sectoare de la tribuna I.
from gsp

Niciun comentariu: