marți, iunie 03, 2008

ŞOCANT: Sex în grup, pe bani, în haine de popă!


CLUJEANUL a fost contactat în urmă cu aproximativ două luni de către o persoană, care, sub condiţia păstrării anonimatului, ne-a oferit un material video. Înregistrarea îl arată pe un presupus preot care îşi cumpără serviciile sexuale de la tineri gay clujeni cu bani proveniţi, zice el, din... cutia milei.

Reporterii CLUJEANUL l-au urmărit de mai multe ori pe presupusul preot. Astfel, a constatat că este recunoscut şi salutat pe străzile din centrul oraşului de diferite persoane, care nu păreau să fie surprinse de hainele sale preoţeşti. Cu toate acestea, slujitorii bisericilor şi mănăstirilor ortodoxe din judeţul Cluj nu au putut oferi nicio informaţie cu privire la identitatea acestuia.
Clujeanul.ro a descoperit identitatea personajului îmbrăcat în straie preoţeşti care întreţinea relaţii homosexuale contra cost. Este vorba despre un călugăr, Iosif pe numele său monahal, de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din satul clujean Soporu de Câmpie. Este econom al lăcaşului, iar călugării de acolo spun că, în această calitate, se ocupă de tot ceea ce ţine de fonduri şi plăţi.
Lucian Dunăreanu, director executiv al "Be An Angel" România, organizaţie care militează pentru drepturile LGBT (gay, lesbiene, bisexuali şi transexuali) solicită Bisericii Ortodoxe să-i accepte ca şi clerici şi pe homosexuali.

Conform acestuia, fiecare om, indiferent de statul lui, are dreptul la viaţă privată şi îndeamnă la toleranţă în ceea ce-l priveşte pe călugărul homosexual, al cărui caz a fost prezentat de clujeanul.ro. "Chiar dacă în cazul de faţă este vorba de cei care ne condamnă şi ne acuză cel mai mult, noi considerăm că fiecare individ al României are dreptul la o viaţă privată şi respectarea intimităţii acesteia. Îndemnăm lumea la toleranţă", a declarat Lucian Dunăreanu.
Sursa Clujeanul.ro

Inregistrarea VIDEO

Niciun comentariu: