duminică, iulie 29, 2007

Gata de razboi



START Atacantul Dorin Goga, cel mai bun jucator din lotul echipei lui Adrian Falub, este pregatit pentru bataliile din Liga I si spera ca în cinci etape “U” sa impuna respect.

Atacantul de la care se asteapta sclipirea din jocul clujenilor este de parere ca Universitatea va impune respect dupa primele etape si va da peste nas contestatarilor.

Pregatirile s-au încheiat pentru elevii lui Adrian Falub. Dupa o vara în care au trecut peste euforia promovarii, au primit în “familie” noi membri si s-au pregatit pentru marea provocare, a venit timpul ca fotbalistii lui “U” sa ia prima gura din aerul Ligii I. Cortina va cadea în aceasta seara, iar lumea se va aduna sa vada ce piesa a predat Falub în vara si cât de bine o vor juca elevii sai. Dorin Goga spune ca nu-si doreste neaparat sa fie actorul principal. “As vrea sa debutez cu o victorie, nu neaparat cu un gol. O victorie ne-ar ridica moralul si sper ca suporterii sa fie alaturi de noi”, a afirmat Goga. Atacantul stie ca multa lume este sceptica în ceea ce priveste reusita Universitatii în acest sezon si îsi doreste sa contrazica “gurile rele”. “Nici în promovarea noastra nu a crezut multa lume si le-am dat peste nas. Sper sa le dam si acum”, a declarat Goga. “Decarul” clujean spune ca se simte foarte bine în spatele lui Nemanja Jovanovic si crede ca poate forma un cuplu letal cu jucatorul sârb. “Ma înteleg bine cu Nemanja. Eu am tehnica si viteza, iar el aduce un plus de forta. Ne completam perfect”, considera jucatorul Universitatii. Goga spune ca alb-negrii vor avea capul plecat doar în primele etape, iar apoi adversarii vor ajunge sa le stie de frica. “Trebuie sa ne temem de toti la început pentru ca venim din Liga a II-a, dar dupa doua-trei victorii se vor teme ei de noi”, promite Dorin Goga.

Ungurusan da, Baciu si Dolha ba

Desi s-a sperat pâna în ultima clipa în recuperarea lor pentru jocul de azi cu Pandurii, Marius Baciu si Bogdan Dolha nu vor juca în etapa de debut a Ligii I. “Nu am intrat în lot pentru ca nu am putut fi recuperat la timp. Voi face doar alergari usoare pâna saptamâna viitoare. Imi pare foarte rau ca nu pot juca”, a declarat Bogdan Dolha. Vesti mai bune a primit fundasul dreapta Bogdan Ungurusan, care a ramas în lot si ar putea juca astazi, daca nu va mai simti dureri. Si suporterii s-au pregatit toata saptamâna pentru meciul de azi. Un steag imens care va acoperi întreaga peluza, bannere si multe steaguri alb-negre vor marca revenirea lui “U” pe harta Ligii I.
from prosport

Niciun comentariu: