miercuri, august 29, 2007

Maşina de 2 milioane de dolari


Producatorii auto se intrec sa vanda o masina cat mai scumpa, cat mai puternica si cat mai exotica posibil. Cel mai recent candidat este DiMora Natalia, o masina produsa in SUA, care va costa...2 milioane de dolari.

DiMora Natalia va avea un bloc motor de aluminiu, 14l, 1200 de cai putere, cu arhitectura V16, materiale folosite in industria aerospatiala, tractiune si directie pe toate cele patru roti, 50 de computere care gestioneaza functiile masinii si fotolii independente pentru patru locuri, care fac masaj.

Pentru o suma „modica” in plus, masina va veni vopsita intr-o vopsea revolutionara, care schimba culoarea in functie de temperatura de afara. Atunci cand este frig, masina devine neagra sau albastru-inchis, in timp ce la soare se transforma in alb perlat.

Standard, masina vine echipata cu prize care suporta un voltaj cuprins in intervalul 115V- 230V, asa ca orice aparat care isi gaseste loc intr-o casa poate functiona si in DiMora.

Natalia va fi lansata in 2009, in Beverly Hills, California. Cumparatorii vor putea urmari online toate etapele de constructie ale masinii, printr-un sistem sofisticat de camere web.

Sursa: Newsweek

Niciun comentariu: