joi, noiembrie 22, 2007

PITURCA: "PUTEM AJUNGE SUS LA EURO"


Selectionerul Victor Piturca s-a declarat multumit de rezultatul inregistrat la final, 6-1 in fata Albaniei, si a tinut sa multumeasca suporterilor si jucatorilor pentru prestatia lor.

"Am terminat asa cum am dorit, cu o victorie si o clasare pe primul loc in grupa. Rezultatul spune tot. Tin sa felicit pe baieti, conducerea tehnica si a federatiei. Avem un grup unit, valoros. Baietii au vrut mult sa obtina aceasta calificare, au dat dovada de unitate si seriozitate si rezultatul s-a vazut. Ma bucur si pentru atacanti, era important pentru toti trei sa marcheze si au facut-o. Vreau sa multumesc si suporterilor, ne-au primit cu dragoste, cu aplauze, a fost o atmosfera extraordinara" a declarat Piti.

Intrebat despre posibilii adversari de la Euro 2008, selectionerul a declarat ca nu are importanta cu ce echipe vom pica in grupa. "As vrea adversari slabi, dar de unde sa ii luam? Toate echipele sunt puternice acolo, nu am preferinte. Sper doar sa evoluam noi de aceeasi maniera si va spun ca putem ajunge sus. Trebuie sa credem in asta, de ce nu am face-o?" a declarat Piturca.

In final, felicitat pentru o noua calificare, selectionerul a replicat ironic. "La ultimul turneu final, Piturca nu a fost pe banca. Poate ar fi trebuit sa fie"

În ultima partidă din preliminariile Campionatului European 2008 tricolorii au oferit miercuri seara un festival de goluri fanilor prezenţi în tribunele stadionului "Naţional" din Complexul "Lia Manoliu", învingând cu scorul 6-1 reprezentativa Albaniei. Golurile au fost marcate de Dică (22, 71-pen), Tamaş (53), D. Niculae (63, 66), Marica (69-pen), respectiv Kapllani (64). România a terminat campania de calificare la EURO 2008 pe primul loc în grupa G.
from prosport

Niciun comentariu: