sâmbătă, septembrie 08, 2007

Obiceiurile sexuale in functie de culoarea pielii

Un studiu realizat in UK a relevat ca femeile de culoare alba au mai multi parteneri in comparatie cu cele cu pielea inchisa. In acelasi timp , barbatii din Africa au in medie 9 parteneri comparabil cu albii care au numai sase , informeaza www.femalefirst.co.uk

Barbatii indieni au numai doua relatii in medie in viata iar pakistanezii numai una , conform declaratiilor oferite de acestia.

Informatiile sunt obtinute in urma unei analize realizate pe tema obiceiurilor sexuale a diferite grupuri etnice din Marea Britanie.

In cadrul studiului au fost chestionati 12.110 barbati si femei cu varsta cuprinsa intre 16 si 44 de ani.

Femeile albe au in medie 5 parteneri , cele din Caraibe 4 , cele din Africa 3 , iar cele din India si Pakistan doar un singru partener.

Varsta medie pentru pierderea virginitatii este de 15 ani pentru caraibieni , 17 pentru albi si africani si 20 pentru indieni si pakistanezi.

In ce priveste femeile , varsta medie cand au prima experienta sexuala este de 17 pentru femeile albe si caraibiene , 18 ani pentru femeile din Africa , 21 pentru indience si 22 pentru femeile din Pakistan.

Rezultatele medii au aratat ca numarul de parteneri sexuali pentru barbati in general este sase iar pentru femei este numai 4.

Niciun comentariu: