joi, septembrie 06, 2007

TRABANTUL RENASTE LA SALONUL DE LA FRANKFURT



Dupa readucerea la viaţă a mai multor legende, precum micul Fiat 500, sau Volskwagen Beetle, este foarte posibil sa asistam si la o reeditare a modelului Trabant, propunerea celor de la Herpa suscitand probabil deja interesul mai multor constructori auto.

Toata lumea stie cum arata un Trabant. Multi dintre noi au avut ocazia chiar sa il si conduca. Micul model a fost de-a lungul timpului subiect de barfa, de lauda sau de injuraturi pentru fiecare roman. Se pare insa ca exista posibilitatea de a putea vedea in anii urmatori o noua generatie a modelului german de succes pe strazile Romaniei. Potrivit unor surse oficiale, exista cineva care vrea sa renasca legenda micului automobil.

Herpa, o companie care produce modele in miniatura, a desenat o viitoare generatie a micului Trabant. Designul cuprinde linii simple care pastreaza look-ul traditional al masinii germane. Noua generatie va putea fi admirata in miniatura de 1/10 la Salonul Auto de la Frankfurt, unde Herpa va incerca sa-si surpinda publicul cu noua inovatie.

In cadrul salonului, Herpa va incerca sa testeze reactia publicului si va oferi vizitatorilor un chestionar in care acestia isi vor putea exprima parerile despre noul Trabant si dorinta de a-l vedea pe strada. Toate remarcile pertinente vor fi analizate cu atentie de designeri si vor fi luate in considerare pentru look-ul final.

Herpa este proprietarul tuturor drepturilor asupra modelului Trabant si a discutat deja cu mai multi constructori posibilitatea dezvoltarii noii generatii. De asemenea Herpa a asigurat publicul ca nu va construi singura decat 1500 de modele in miniatura care vor fi apoi folosite pentru a cauta un producator. Daca vor exista companii interesate de renasterea micului model, Herpa a anuntat ca le va ceda drepturile de folosire a numelui si designului.
from automarket

Niciun comentariu: