miercuri, iunie 11, 2008

LANCIA DELTA RENAŞTE DIN PROPRIA CENUŞĂ, DUPĂ NOUĂ ANI DE ABSENŢĂ

Lancia Delta renaşte din propria cenuşă, după nouă ani de absenţă (FOTO)Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii Lancia Delta, odată cu lansarea noului segment C, de către producătorul italian, după o pauză de nouă ani. Modelul a fost retras în anii `90 din cauza unor probleme majore de imagine, conform Worldcarfans.com. Noua Lancia Delta este construită pe baza platformei Fiat C folosite pentru actualul Bravo, care însă a suferit unele modificări. Acestea se referă la lungimea mărită dintre baza roţilor, la 2,7 metri, faţă de cei 2,6 metri, cât are modelul Bravo.

FOTOGRAFII NOUA LANCIA DELTA

De asemenea, mai multe dintre motoarele prezente la Bravo se vor regăsi şi la Lancia Delta. Astfel maşina va fi propulsată de motoarele Turbojet de1,4 litri şi Multijet de 1,6 litri, care dezvoltă 120 respectiv 150 de cai putere.

Cei care-şi doresc şi mai multă putere, vor avea posibilitatea de a opta pentru propulsorul de 1,9 litri Twin Turbo MultiJet, cu 190 de cai, sau pentru cel Twin Turbo Jet de 1,8 litri şi 200 CP. Ultimul dintre motoarele Lanciei Delta, care completează lista celor enumerate, este un Multijet de 2 litri şi 165 de cai putere.
Continuarea pe antena3

Niciun comentariu: