luni, iulie 28, 2008

NEBUNIE ÎN SUA: SEXUL, SÂNGELE ŞI NUMELE COPIILOR, MONEDE DE SCHIMB PENTRU BENZINĂ



Nebunie în SUA: Sexul, sângele şi numele copiilor, monede de schimb pentru benzinăUnii şoferi americani, sătui să fie "jecmăniţi" la benzinării, sunt în stare să facă aproape orice pentru combustibil gratuit, de la a renunţa la numele copiilor lor şi la a fura de la creşe, până la a dona sânge. În Orlando, Florida, David Partin, şi-a luat angajamentul să îi pună fiului său numele unor vedete locale de radio, pentru a câştiga astfel un cupon de 100 de dolari pentru bezină, ca parte a unui concurs. Partin va primi cuponul în decembrie, când se va naşte copilul, dacă va putea demonstra prin certificatul de naştere că fiul său are numele Dixon Willoughby Partin.

La bordelul Shady Lady Ranch din Batty Nevada, clienţii care au cheltuit mai mult de 300 de dolari în această lună vor primi vouchere de 50 de dolari pentru combustibili, fiind o măsură pentru a promova afacerea pe timpul verii, când deobicei se înregistrează o scădere a profitului. Prima mie de dolari în cupoane pentru benzină a fost dată în mai puţin de o săptămână, a declarat James Davis, patronul bordelului.

În Mesquite, Texas, hoţii au sustras benzină în valoare de 100 de dolari din autobuzele creşei Higher Ground Church şi au prădat şi alte patru sau cinci mijloace de transport aparţinând bisericilor din zonă. "A fost vorba despre o persoană disperată. Putea să vină şi să ne ceară, pentru că i-am fi cumpărat noi un rezervor de benzină", a declarat James Green, pastorul bisericii, citat de Telegraph.

Pe de altă parte, Crucea Roşie din SUA a lansat o tombolă de vară prin care donatorii de sânge pot câştiga necesarul de benzină pe un an. Şi reverendul Edward McDoangh de la parohia St. Ann din West Bridgewater, Massachusetts, a creat o tombolă pentru un cupon de benzină în valoare de 50 de dolari , oferit săptămânal. Tragerile la sorţi sunt gesturi simbolice şi nu au intenţia de a mări audienţa, a spus el.

Antena3.ro

Niciun comentariu: