duminică, iulie 27, 2008

VLAS: SPER LA O MINUNE, PRIN CARE "VINOVATUL" SĂ FIE JUDECAT ŞI OBLIGAT SĂ PLĂTEASCĂ CE A FURAT





Vlas: Sper la o minune, prin care vinovatul să fie judecat şi obligat să plătească ce a furatInvitată la Ştirea Zilei, la Antena 3, Ioana Maria Vlas a prezentat pe scurt stadiul în care se află dosarele în care este acuzată de înşelăciune. Fosta preşedintă a fondului de investiţii a declarat la Antena 3 că "dosarul FNA", pentru care a primit o pedeapsă de 8 ani de închisoare, este în apel la Curtea de Apel, iar "dosarul FNI", pentru care a primit o pedeapsă de 10 ani, este la Curtea Supremă, în recurs. "Vor fi programate probabil în toamnă", a spus ea.

Totodată, Ioana Maria Vlas a confirmat existenţa unui nou dosar, la Alba Iulia. "Dosarul de la Alba Iulia m-a luat prin surprindere. Nu ştiu de ce s-a făcut acest dosar atât de târziu. Şi nici de ce pentru o asemenea faptă. Sunt învinuită pentru aceeaşi infracţiune pentru care am fost judecată în patru cicluri procesuale. Plângerile au fost făcute la Sibiu, care este subordonat juridic la Alba Iulia", a explicat Vlas.

În final, Ioana Maria Vlas şi-a exprimat speranţa că vinovaţii vor plăti. "Eu am spus că dacă se întâmplă o minune şi justiţia funcţionează după cum trebuie, cel care este vinovat va fi anchetat, judecat şi obligat să plătească ce a furat", a declarat fosta preşedintă a fondului de investiţii.

Referitor la raportul prezentat de Comisia Europeană la Bruxelles, Vlas a declarat că ea, în calitate de cetăţean european, se simte frustrată şi considerată ca un cetăţean de mâna a doua. "Asta pentru că într-o Europă unită, România este privită ca o paria şi nu îmi place", a explicat ea.

Antena3.ro

Niciun comentariu: