marți, august 21, 2007

Campania pentru promovarea produselor “Made in China”, compromisă din prima zi


In urma valului de nereguli descoperite la tot felul de produse “Made in China”, autoritatile chineze au inceput o campanie televizata menita sa redea increderea consumatorilor din toata lumea in produsele lor, informeaza CNBC. In cadrul campaniei "Believe in Made in China" sunt prezentate standardele dure de calitate ale producatorilor chinezi. Campania televizata este transmisa doar in China si contine interviuri cu producatori si oficiali chinezi dar si cu afaceristi si oficiali straini.

In data de 20 august, odata cu lansarea campaniei care militeaza pentru calitatea produselor fabricate in China, a fost lansat un nou avertisment cu privire la acestea, de catre Noua Zeelanda, care a descoperit o concentratie de formaldehida de 900 de ori mai mare decat cea normala. Autoritatile din Noua Zeelanda nu au dezvaluit carei marci ii apartin hainele descoperite ca fiind toxice.

Oficialii statului au declarat in prezent ca fac tot ce este posibil pentru a monitoriza calitatea produselor, dupa scandalurile internationale din lunile trecute.

Sursa: CNBC

Niciun comentariu: