sâmbătă, octombrie 06, 2007

Banceu si Falub au demisionat

Esecul înregistrat contra celor de la Poli Timisoara, care tintuieste în continuare Universitatea pe ultima pozitie a clasamentului, l-a determinat şi pe Adi Falub sa plece.

Tehnicianul, care a jucat pentru “U” în perioada 1988-1996 si 1997-1998, se afla la cârma echipei clujene din vara lui 2006, reusind s-o promoveze în acest an în prima liga, dupa un exil de opt ani în esaloanele inferioare. Odata cu Falub, directorul general al “sepcilor rosii”, Alin Banceu, a renuntat si el la functie la finele jocului pierdut cu Poli Timisoara. Ambii au fost fluierati de suporterii veniti pe “Ion Moina”, fanii cerându-le insistent sa demisioneze pe tot parcursul jocului.

“U” CLUJ Directorul general al “sepcilor rosii”, Alin Banceu a renuntat la functia ocupata în club la finele jocului pierdut cu Poli Timisoara.

“L-am anuntat de decizia mea pe presedintele CA Lucian Danciu. Eu am spus mereu ca o sa plec în momentul în care nu vom mai avea sprijinul Consiliului sau al suporterilor", a declarat Banceu, pentru site-ul oficial. Acesta a fost fluierat pe toata durata jocului de suporterii veniti pe “Ion Moina”.

Niciun comentariu: