vineri, octombrie 05, 2007

Top 5 cele mai scumpe bijuterii din lume

Bijuterii scumpe. Bijuterii scumpe rau! Iti poti cumpara un bloc cu mai multe etaje cu pretul pe care il platesti pentru o "pietricica". Dar dragostea nu are pret, nu? Iata primele cinci cele mai scumpe bijuterii din lume pe care le poti cumpara de la cele mai selecte case.
Chopard


Inel cu diamant albastru

16, 26 milioane de dolari
Diamantele albastre sunt printre cele mai rare pietre pretioase de pe Pamant. Din acest motiv, diamantul oval, taiat de casa Chopard si asezat pe o montura de inel, din aur alb de 18 k costa 16,26 de milioane de dolari. O veritabila alternativa pentru cei care vor sa ofere un inel de logodna cu totul deosebit.

Garrard


Rubin „Heart of the Kingdom”

14 milioane de dolari

Neil Lane


Colier de diamante


4 milioane de dolari

Firma Neil Lane din Los Angeles a facut cariera prin imprumuturi de bijuterii pe care starurile le poarta in noaptea Oscarurilor. Este adevarat ca unele vedete mai si uita sa dea inapoi bijuteriile imprumutate, dar asta este alta poveste. Colierul format din 140 de carate de diamante este una din cele mai scumpe bijuterii vandute vrodata de Lane. Montata in platina, contine mai multe forme de diamante montate, printre care lacrima si para.

DeBeers

Colier „Marie Antoinette”


3,7 milioane de dolari


Nu intamplator acest colier poarta numele reginei Frantei, cunoscuta pentru excesele sale. Avem un diamante alb in forma de para (de 8,05 carate), doua diamante galbene ovale (de 7,06 carate si 5,24 carate) si un diamant roz de 1,84 carate.

H. Stern

Colier Venus


3,17 milioane de dolari


Colierul din aur nobil de 18k contine 110 carate de diamante, taiate in diverse forme.

Sursa: Forbes

Niciun comentariu: