joi, octombrie 11, 2007

STOICHITA NU MAI VINE!

REFUZ Actionarii lui “U” Cluj nu au fost de acord cu conditiile puse de fostul antrenor al Stelei

Desi tehnicianul s-a deplasat pâna la Cluj unde a si urmarit amicalul dintre Ariesul Turda si Universitatea, varianta Stoichita a fost scoasa din calcul de clujeni, din pricina salariilor cerute de secunzi.

Dupa o saptamâna de tatonari, Mihai Stoichita si conducatorii Universitatii nu au ajuns la un consens si antrenorul a spus adio definitiv ultimei clasate. Clujenii erau dispusi sa ofere salariul de 100 de mii de euro pe care îl dorea tehnicianul, dar negocierile au intrat în impas în momentul în care s-au pus în discutie angajamentele pe care “U” Cluj trebuia sa le onoreze fata de secunzii lui “Lippi”.

Tehnicianul dorea sa lucreze cu Mihai Stoica si Leo Toader si insista chiar si pentru un preparator fizic argentinian. Primul urma sa primeasca 50 de mii de euro în timp ce salariul lui Toader se ridica la 20 de mii de euro. Clujenii au amânat raspunsul pâna dupa sedinta cu primarul Emil Boc, dar nici dupa discutiile de la Primarie, din aceasta dimineata, sumele propuse de Stoichita nu au fost acceptate. Antrenorului i s-au propus o noua varianta, dar acesta a refuzat.

“Pentru Stoichita eram discpusi sa facem sacrificii, dar contractele antrenorilor secunzi ni s-au parut exagerate. Noi i-am fi acceptat si pe ei, dar sumele au fost prea mari si astfel nu am ajuns la niciun acord. Avem acum o noua lista în fata si vom cauta un nou tehnician”, a conchis directorul sportiv, Sorin Vadana.

Niciun comentariu: