luni, octombrie 08, 2007

TRIO PENTRU O BANCA


”U” CLUJ Mihai Stoichita, Ionut Popa si Marius Lacatus sunt în carti sa preia postul de antrenor pe “Moina“.

De sâmbata seara, actionarii cauta antrenor la “U” odata cu plecarea lui Falub. Stoichita e favorit, mai ales ca e dorit de Toni Dobos, omul care e aproape sa devina presedinte la Universitatea.

Dupa ce Banceu si Falub au parasit echipa de pe “Ion Moina”, ieri a venit si rândul lui Lucian Danciu, presedintele CA. “Nu mai avea rost sa mai continuam împreuna, mai ales dupa ce am fost înjurat de fani la meciul cu Poli. Nu pot sa ma pun contra maselor”, a explicat decizia Danciu. Astfel, vicele Radu Constantea, reprezentatul Oncos în CA, a ramas sa tina în mâna frâiele echipei si sa gaseasca urgent un antrenor. ”M-a surprins decizia domnului Danciu, dar este hotarârea dânsului si nu pot decât sa o respect. Pâna când Consiliul Local va numi pe altcineva în locul dânsului, noi continuam sa cautam un antrenor si sper sa aducem rapid pe cineva. Am contactat deja câtiva tehnicieni si sper ca pâna la mijlocul saptamânii sa putem prezenta noul antrenor”, a declarat Radu Constantea.
Stoichita, numarul 1

Actionarii au solicitat serviciile lui Mihai Stoichita si Marius Lacatus, antrenori liberi de contract, dar nu l-au evitat nici pe Ionut Popa, tehnician aflat pe picior de plecare de la Poli Iasi. Si numele lui Mircea Rednic a fost rostit în anturajul actionarilor, dar acesta nu pare dispus sa revina pentru a antrena în tara.

Stoichita este favorit si pentru ca îi cunoaste pe câtiva din actualii jucatori ai Universitatii. ”Sunt apropiat de Haciatrian, Baciu, Coman, Tudor, Olah, pentru ca am lucrat cu ei. Nu pot spune acum daca voi antrena echipa de la Cluj, dar recunosc ca i-am urmarit în ultima vreme. Locul din clasament nu reflecta valoarea echipei. Oricum, în acest moment echipa nu are unde sa mearga mai jos. Poate doar sa urce, iar capacitate este la «U». Totusi, nu am primit înca o oferta de la cei de la Universitatea Cluj”, a explicat Stoichita.
Galeria l-a învins pe presedintele Dancia

Sirul demisiilor din cadrul echipei ardelene a continuat si la o zi dupa înfrângerea partidei cu Poli. Presedintele Lucian Danciu, reprezentantul Consiliului Local în conducerea echipei, a cedat presiunii suporterilor si si-a înaintat duminica demisia. “Atunci când esti înjurat de câteva mii de oameni nu mai ai de ce sa ramâi. Nimeni nu a câstigat vreodata razboiul cu masele”, si-a motivat Danciu decizia.

A plecat si directorul sportiv Vadana

Imediat dupa ce presedintele Lucian Danciu si-a facut publica demisia, Sorin Vadana a renuntat si el la functia de director sportiv. Fostul oficial al “sepcilor” intrase în dizgratiile actionarilor înca înainte de partida pierduta de Universitatea cu Poli Timisoara, Nicolae Tarcea afirmând ca si Vadana trebuie sa plece pentru a se putea forma o echipa noua care sa preia frâiele echipei.
from prosport

Niciun comentariu: