sâmbătă, decembrie 08, 2007

C.V. Tudor despre bradul din Unirii: "O, brad de fier! O, kitsch nebun! L-ai curentat pe Moş Crăciun"


Liderul PRM, C.V. Tudor, a criticat azi amplasarea bradului din Piaţa Unirii, despre care a spus că este "un monument de prost gust" şi căruia i-a închinat distihurile "O, brad de fier! O, kitsch nebun! L-ai curentat pe Moş Crăciun" şi "Nu-i carte ca internetul/ Nici beteală ca magnetul".

"Adevărul este că numai un filfizon incult şi infatuat ca acest Adriean Videanu putea născoci o asemenea aberaţie: un brad de Crăciun din fier (?!) în inima Capitalei României", a criticat liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. El a a adăugat că "toate simbolurile sacre ale Crăciunului au început să ruginească" şi a acuzat că "în spate se ascunde o afacere foarte bănoasă, pe filiera primarului sas al Sibiului".

Liderul PRM l-a acuzat pe edilul-şef al Capitalei că se eschivează să spună cât a costat bradul din Piaţa Unirii şi care este firma constructoare. Corneliu Vadim Tudor a afirmat că, din datele pe care le deţine, în afacere ar fi implicat şi primarul Sibiului.

Sâmbăta trecută, primarul Capitalei, Adriean Videanu, a inaugurat în Piaţa Unirii bradul de Crăciun. Evenimentul s-a soldat cu blocarea circulaţiei în centrul Bucureştiului pentru câteva ore.
from adevarul

Niciun comentariu: