sâmbătă, iulie 07, 2007

Iris, in deschidere la Rolling Stones


Iris, una dintre cele mai indragite trupe romanesti, va canta in deschiderea concertului Rolling Stones, care va avea loc pe 17 iulie, pe Stadionul "Lia Manoliu".

Recitalul Iris va incepe la ora 18.00 si va dura o jumatate de ora, dupa care va urma concertul trupei britanice the Charlatans.

„Faptul ca vom canta in deschiderea concertului The Rolling Stones este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea a 30 de ani de cariera. Este o onoare si un privilegiu, emotiile sunt foarte mari”, a declarat Cristi Minculescu, solistul formatiei Iris.

„Am crescut cu muzica celor de la Rolling Stones, iar modul lor de interpretare si in special atitudinea au constituit o inspiratie pentru noi”, a adaugat el.

Incepand de astazi, biletele pentru concertul Rolling Stones pot fi achizitionate numai de pe site-ul www.ticketpoint.ro si din magazinele Diverta din Bucuresti: Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Fainari, Diverta Unirii Megastore, Diverta Scala.

In perioada 10-16 iulie, biletele vor fi disponibile doar in magazinele Diverta mentionate. Ultimele bilete ramase in vanzare sunt pentru categoriile Gazon B (87 de lei, 2.500 de tichete) si Peluza (97 de lei, 500 de tichete).

In cazul in care biletele nu vor fi epuizate, vor putea fi cumparate in ziua concertului, incepand cu ora 10.00, de la casele de bilete amenajate la intrarile Stadionului „Lia Manoliu”.
from evz

Niciun comentariu: