miercuri, mai 28, 2008

Laba, Muia, Pojar... Pe cine votati la Localele din 2008?



Cand ai un nume mai ciudat, ori incerci sa stai deoparte de viata publica, ori incerci sa-l schimbi la Monitorul Oficial... Ori, iti iei in maini soarta si iesi cu fruntea sus in piata centrala depunandu-ti candidatura la vreo functie publica. Alegerile locale de anul acesta au strans candidati cu nume care mai de care mai sonore.

Labo Dorel
Acesta candideaza la Primaria din Zalau, din partea PD-L. Vasile Labo a ales sa mearga pe un slogan propriu: "Te poti baza pe el", in detrimentul celui al partidului sau: "Facem ce trebuie!". Labo a fost aratat cu degetul de presa pentru ca a incalcat legea electorala folosindu-si proprii copii in afisele electorale.

Muia Marcel
Candideaza din partea PSD in comuna Cheveresul Mare, judetul Timis, pentru un nou mandat. Baiatul lui Muia Marcel a fost acuzat la finele lui 2007 ca ar fi violat o minora, alaturi de un amic de 17 ani. Tanarul Muia ar fi intretinut relatii sexuale cu fata si ar fi facut si sex oral cu aceasta. In 2004, sotia lui Marcel Muia a facut publice niste fotografii in care sotul sau era in pat cu amanta. Ulterior, cuplul Muia a divortat.

Laba Vasile
Candideaza la Primaria Bistrita Bargaului din partea PD-L, cu mesajul: "Noi ne tinem de cuvant". Laba Vasile a primit cateva sugestii de campanie din partea unui blogger cunoscut, Sutu: "Ai incredere in Laba", "Te poti baza pe Laba" etc.

Gaf-Deac
Tanarul candideaza din partea PNG-CD pentru Primaria Sectorului 4. Gaf-Deac are un mesaj care trimite la silueta sa masiva si care concureaza prin greutate cu contracandidatul Piedone: "Un primar pe masura nevoilor sale".

Epidemie de Pojar la Jucu
Trei candidati cu acelasi nume de familie si din acelasi neam se lupta pentru Primaria Jucu. Barbatii Pojar cred ca nu vor fi confundati de comunitate si spera fiecare in sansele proprii. Ei candideaza din partea PSD, PNL, respectiv PD-L.

Acestia sunt cativa dintre candidatii desemnati de partidele lor pentru alegerile locale din 2008. Ramane de vazut daca numele lor ii va face mai vizibili in ochii alegatorilor.

Cel mai cunoscut candidat la o primarie - Laba Vasile. ( mai jos sloganuri )

Propuneri de slogan de la “binevoitori”:

Noi ne tinem de Laba.
Laba - fapte, nu vorbe.
Laba în sprijinul cetãtenilor.
Vine Laba.
Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toti,
Laba. Alegerea corectã
Laba. Laba din dragoste pentru Bârgãu.
Laba la PRIMARIE!
Gospodaru’ Laba o sa faca treaba!
Laba nu te lasa la greu!
Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.
Laba. Ceea ce meritam!
Cu Laba vom reusi
Laba. Eu fac, alþii promit!
Prestaþie slabã? Treci pe Laba!
Dreapta e slabã? Susþine-o cu Laba!

Nota Ziare.com: Articolul este un pamflet.
Sursa Ziare.com
Sursa foto: Cotidianul.ro
Sursa Sloganuri pentru
Laba Vasile Forum Antena1

2 comentarii:

Unknown spunea...

Nu cred ca atunci cand s-a scris prima data numele Laba s-a gandit cineva ca la sfarsit de secol XX - inceput de secol XXI va avea vreo conotatie sexuala. citez din DEX: LÁBĂ s. v. membru inferior, mână, picior.
MÚIE s. v. gură.
Nici unul din cele 2 cuvinte nu are vreo legatura cu sexul sau perversiunile. Anormalii sunt cei care se gandesc la altceva. Iar, tie, dle blogger, daca ti se pare ca articolele din presa legate de aceste chestiuni sunt unele serioase - lasa`te de meserie!

cuibus spunea...

Este mai mult decat important..pacat ca sunteti unul dintre sustinatorii unora dintre ei...cand vine un strain si ii spui ce primar ai in orasul x..noi il avem pe muia sau pe laba pleca cat vede cu ochii. Numele conteaza foarte mult..nu stiu ce meserie aveti dar va puteti informa pe internet. Puteau sa-si schimbe numele daca aveau putin respect fata de alegatori..dar asa ceva nu exista in dictionarul papagalilor politicieni.
Numai bine.