duminică, mai 25, 2008

A MURIT MELEK AMET, MANECHINUL PREFERAT AL LUI CEAUŞESCU

A murit Melek Amet, manechinul preferat al lui CeauşescuManechinul preferat al lui Nicolae Ceauşescu, Melek Amet, a murit, joi, la vârsta de 49 de ani. Melek suferea de doi ani de cancer ovarian. Manechin din Epoca de Aur şi protejată a Zinei Dumitrescu, Melek era o fire sensibilă şi exotică, o prezenţă plăcută. Boala a fost neîndurătoare cu ea. A răpit-o de tânără. Se operase, dar boala a recidivat. Nici tratamentele cele mai costisitoare în Italia nu au putut să împiedice tragicul eveniment.

„S-a întâmplat să-mi fie foarte rău, să fac o operaţie foarte urâtă, grea. O boală a secolului XX, un pui de cancer ca să zic aşa, că eu nu-l bag în seamă”, se confesa manechinul.

Melek a slăbit în doi ani peste 20 de kilograme, ajungând la 34. După ce s-a întors din Italia nu a mai ieşit din casă, ci a preferat compania mamei sale.

A fost curtată de foarte mulţi bărbaţi şi a avut două căsnicii, prima la 18 ani cu fiul viceprim-ministrului Virgil Trofin, iar a doua cu un coleg de şcoală, Sergiu Mocanu. Următoarea relaţie stabilă a avut-o cu jurnalistul Doru Iuga, cu care urma să se căsătorească. Presa a mai cuplat-o cu multe nume sonore, printre care fostul antrenor de la Chelsea, Jose Murinho.

Melek Amet va fi înmormântată vineri, la ora 14.00, la cimitirul Ghencea musulman din Bucureşti.

Antena3.ro

Niciun comentariu: