luni, mai 26, 2008

RENAULT LAGUNA COUPE, LANSAT OFICIAL LA FESTIVALUL DE FILM DE LA CANNES

Renault Laguna Coupe, lansat oficial la Festivalul de Film de la Cannes (FOTO)Lansarea celei de-a treia generaţii Laguna, de către Renault, a fost primită la salonul auto de la Frankfurt, de anul trecut, cu entuziasm de către fanii mărcii franceze. Nu exista însă, la acea vreme şi o variantă Laguna Coupe, fiind încă în stadiul de proiect. Anul acesta, Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, dar şi Festivalul de Film de la Cannes, două evenimente foarte mediatizate, au constituit un bun prilej pentru francezii de la Renault de a prezenta noul model Laguna Coupe. Astfel, duminică seara, autoturismul a fost prezentat oficial la Festivalul de Film de la Cannes.

GALERIE FOTO Renault Laguna Coupe

În comparaţie cu prototipul, automobilul de serie are plafonul puţin mai ridicat şi este ceva mai înalt, mulţumită suspensiilor care fac roţile să pară că abia încap sub aripile maşinii, conform Worldcarfans.com.

Laguna Coupe va fi disponibil cu două noi motoare V6. Varianta diesel furnizează 235 cai putere (173kW), în timp ce motorul pe benzină V6 de 3,5 litri are o putere de 240 de cai (175kW).

Laguna Coupe accelerează de la 0 la 100 de kilometri la oră în mai puţin de 7 secunde. Mai multe detalii privind datele tehnice vor fi furnizate de către producătorul francez în luna septembrie, la Salonul Auto de la Paris.

Sursa Foto: Worldcarfans.com

Antena3.ro

Niciun comentariu: