vineri, iunie 29, 2007

Life Care a creat prima comunitate bio-organica

Din rezultatele medicilor specialisti dermatologi , nutritionisti si generalisti , singurele produse benefice pentru sanatate sunt produsele bio-organice.

Life Care Corp este prima companie romaneasca importatoare de produse bio-organice. Iar gamele importate sunt produse in Germania de companiile lidere in Europa in indistria BIO: Logona ( bio-cosmetice ) , AlmaWin( bio-detergenti ).

Ce inseamna produse bio-organice? Inseamna ca in compozitia lor nu intra nici un compus nociv pentru sanatatea ta! Inseamna , in primul rand , ca sunt obtinute din plante crescute pe terenuri pe care nu au fost aplicate ingrasaminte chimice sau modificari genetice. Odata crescute , aceste plante sunt supuse unor procedee total neagresive pentru a nu distruge vitaminele si mineralele acesteia. Odate macerate , se obtine compozitia care va fi ulterior ambalata , fara conservanti , pentru diverse utillizari: produse alimentare , cosmetice- de ingrijire , suplimente nutritive. Urmatoarea etapa e folosirea lor fara nici o retinere ca ar putea avea vreun efect nociv pentru sanatate!

Life Care ofera sansa alegerii unui stil de viata reprezintativ pentru oricine si , in acelasi timp , de a trai sanatos!

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie site-ul life-care

Niciun comentariu: