vineri, iunie 29, 2007

Paris, controlată la pielea goală


Mâncarea oribilă, percheziţiile corporale "umilitoare" şi atacurile de panică. Acestea au fost lucrurile de care s-a plâns Paris Hilton imediat după ieşirea din închisoare. Vedeta a povestit că experienţa a fost umilitoare şi promite că-şi va schimba viaţa.

Moştenitoarea imperiului hotelier Hilton a promis să demonstreze că acele trei săptămâni de detenţie executate după ce a condus fără permis au schimbat-o profund, transmite Reuters.

"Sunt o persoană bună. Sunt o persoană milostivă. Am o inimă mare. Sunt sinceră", a spus Paris Hilton pentru revista "People", în primele declaraţii acordate după ce a ieşit, marţi, dintr-o închisoare din Los Angeles.
Hilton a vorbit şi despre scurta sa eliberare după doar trei zile în detenţie, pe motiv de boală, decizie revocată de un judecător din cauza reacţiei presei care a acuzat conducerea închisorii că îi acordă vedetei un tratament preferenţial. Ea a stat o perioadă la unitatea medicală a unei alte închisori, apoi a fost adusă înapoi în celulă.

"Stăteam practic, în poziţie fetală, eram isterică... aveam atacuri severe de panică şi anxietate", a spus multimilionara în vârstă de 26 de ani într-un interviu din care "People" a publicat, miercuri, fragmente.

Un alt "episod" care a marcat-o puternic a fost percheziţia corporală. "A fost cea mai umilitoare experienţă din viaţa mea. A trebuit să mă dezbrac complet pentru a fi controlată", a mărturisit vedeta în emisiunea lui Larry King de la CNN.
from click

Niciun comentariu: