sâmbătă, decembrie 15, 2007

Femeile pasionale au masina rosie


Culoarea masinii tradeaza personalitatea posesorului.
Culoarea masinii pe care o conduci spune multe despre personalitatea ta, mai ales daca esti femeie, sustine publicatia electronica australiana SheBuys.com.au, citata de Reuters.

Astfel, persoanele care isi aleg un autoturism roz sunt amuzante si inclinate spre flirt, iar cele care opteaza pentru rosu - sociabile, patimase si energice. La polul opus se situeaza posesoarele masinilor de culoare albastra si neagra. Aceste femei sunt calme, de incredere, demne, misterioase si cu stil.

In general, culorile inchise, ca de exemplu cenusiul, au devenit preferatele reprezentantelor sexului frumos ambitioase, stilate si muncitoare, sustine expertul Rebecca Harkness. Potrivit acesteia, tot mai multe femei, dar si unii barbati fac tot posibilul pentru a-si personaliza autoturismele, pentru a se simti cat mai bine cand se afla la volan.

Negrul si argintiul sunt in voga

„Culoarea masinii voastre poate spune mai multe despre voi decat va imaginati. Asa ca sa nu va ganditi nicio clipa ca daca o sa conduceti un autoturism cu geamuri fumurii va ascundeti identitatea”, isi sfatuieste cititoarele revista SheBuys.com.au.

In voga sunt acum negrul si argintiul, sustine publicatia electronica australiana. Nici portocaliul nu trebuie insa neglijat, deoarece semnifica increderea in fortele proprii, in timp ce verdele are priza la persoanele calme si relaxate, care fac fata cu brio momentelor tensionate sau stresante, atrag atentia specialistii de la SheBuys.com.au

Niciun comentariu: