duminică, decembrie 09, 2007

Geoană anunţă că-şi dă demisia dacă PSD nu bate PDL în parlamentare şi localeLiderul PSD, Mircea Geonă, a anunţat într-un interviu BBC-Hotnews că va d


Liderul PSD, Mircea Geonă, a anunţat într-un interviu BBC-Hotnews că va demisiona din fruntea partidului dacă, la alegerile parlamentare sau locale din 2008, PSD nu va obţine un scor electoral peste cel al PLD.

"Dacă la alegerile parlamentare viitoare PSD-ul nu câştigă alegerile, măcar cu un procent sau cinci înaintea PD-ului sau PDL-ului ăstuia care este competitorul nostru numărul unu, Geoană Mircea îşi pune demisia pe masa partidului, pentru că aşa face un bărbat de onoare", a declarat liderul PSD într-un interviu publicat azi.
Preşedintele PSD a precizat că va lua o decizie similară, în cazul în care partidul nu va obţine un scor electoral bun la alegerile locale, însă s-a arătat optimist că formaţiunea va avea succes în scrutinul local. "Dacă este un scor foarte prost la locale, ceea ce nu va fi cazul, răspunsul este da", a declarat Mircea Geoană, care a menţionat că un scor prost, în opinia sa, este cifrat sub cel obţinut la europarlamentare. "Un scor mai prost decât cel pe care îl avem acuma. Dacă lucrurile merg prost, Geoană îşi pune frumuşel demisia, dacă lucrurile sunt în continuare în grafic, Geoană continuă", a răspuns liderul PSD la întrebarea ce înseamnă "un scor foarte prost".
from adevarul

Niciun comentariu: