joi, aprilie 17, 2008

Sperma cu gust şi miros de mere verzi

Sperma cu gust şi miros de mere verzi
Românii pot beneficia de efectele unor pastile-minune care schimbă mirosul şi gustul spermei şi al secreţiilor vaginale într-unul de mere verzi şi citrice.

"Sweet Release" este denumirea unor pastile de tipul unor suplimente naturale care au proprietatea de a schimba gustul si mirosul spermei intr-unul de mere verzi, iar secretiile vaginale vor avea gust si miros de citirice, odata urmata cura. In Romania, "Sweet Release" este disponibil pe piata de aproximativ un an. Cristi Alexa, reprezentantul "Sweet Release" in Romania, ne-a explicat cum trebuie urmata "cura" de pastile si care sunt efectele:

"Sweet Release" schimba gustul si mirosul spermei si al secretiilor vaginale. Sunt pastile importate din Uniunea Europeana. La barbati se transforma in gust si miros de mere verzi, iar la femei in citrice. Se ia cate o pastila de doua ori pe zi, o cutie avand 60 de pastile, deci ajung o luna.

Efectele se fac simtite cam dupa sapte zile, iar dupa terminarea cutiei efectul mai tine o saptamana. Pastilele contin numai plante, iar principiul este unul foarte simplu: daca cineva mananca doar portocale o saptamana, gustul si mirosul spermei se vor apropia de al portocalelor. O cutie de pastile costa 139,9 lei.
Se ia cate o pastila de doua ori pe zi. Efectele se fac simtite cam dupa sapte zile.

Sursa: Cancan

Niciun comentariu: