luni, aprilie 14, 2008

VOTURI FĂRĂ NUMĂR. ADRIAN MINUNE CANDIDEAZĂ DIN PARTEA PSD LA PRIMĂRIA ŞTEFĂNEŞTI

Voturi fără număr. Adrian Minune candidează din partea PSD la primăria Ştefăneşti Maneaua cu iz turcesc este noul trend în politica autohtonă. Dacă folclorul a prins în ultimii ani, acum partidele s-au văzut faţă-n faţă cu o nouă problemă: ce să mai scornească pentru a mai atrage „adepţi”? Aşa se face că însuşi „venerabilul” Partid Social Democrat, a făcut apel la o schimbare de registru în campania pentru locale. Adrian Minune, zis de Vito, este ultima resursă, muzicală sau nu, menită să convingă alegătorii să pună ştampila de vot pe listele PSD, relatează Evenimentul Zilei.

Adrian Minune promite să se lase de „copilărit” şi să înlăture orice adversar din bătăliile electorale proxime. Începutul a fost timid, dar văicărelile şi miorlăielile nu s-au lăsat date la o parte şi şi-au făcut loc pe listele electorale ale PSD. Partidului Social-Democrat l-a pus cap de afiş în Ştefăneşti, Ilfov, iar prezentarea a avut loc, sâmbătă, în Voluntari.

Lansarea s-a făcut conform ritualului. Locul maşinii de fum l-a ţinut grătarul, iar Florentin Pandale, primar în Voluntari şi impresarul lui De Vito „într-ale politicii”, l-a anunţat pe „cel mai mare primar al manelelor“ cu fast şi pompă. În strună i-a cântat şi Gabriel Oprea, preşedintele PSD Ilfov: „Este un reper pentru Ştefăneşti şi are susţinerea comunităţii în care s-a născut“. Minune şi-a pecetluit intrarea în politică cu un recital aşa cum numai el ştie.

Marele absent de la inaugurarea manelelor în PSD a fost preşedintele de onoare, Ion Iliescu, care a refuzat să comenteze „efectul” pe care îl va candidatura lui Minune printre susţinătorii partidului. Mai ofensat s-a arătat vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu.
Continuarea pe antena3

Niciun comentariu: