sâmbătă, decembrie 22, 2007

22 decembrie - Ziua mondiala a Orgasmului


Mai multe detalii despre latura pseudostiintifica a evenimentului pe site-ul Global Orgasm.

Desi poate parea greu de crezut, un site de internet face apel la toti locuitorii Planetei sa intretina relatii sexuale pe durata zilei de astazi. Initiativa, cunoscuta sub numele de Ziua Orgasmului Global, vrea sa-i determine pe oameni sa aiba orgasm, in acelasi timp, in diverse colturi ale lumii, la ora 08.00 dimineata.
Este pentru a doua oara cand se celebreaza aceasta zi, dupa succesul pe care proiectul l-a cunoscut anul trecut. Pe site-ul promotorilor Zilei Orgasmului Global, oamenii sunt sfatuiti sa faca amor in beneficiul planetei. "Simtind placerea oferita de o partida de sex reusita, putem transmite in atmosfera energii pozitive, care nu pot face decat bine mediului inconjurator.
Sa facem amor, nu razboi, pentru a milita pentru pace, contra incalzirii globale, a egalitatii intre oameni si impotriva luptei de rasa", se arata pe pagina web.



Nu e de ajuns doar placerea carnala


Organizatia "Global O" este condusa de Donna Sheehan si Paul Reffell. "Nu este suficient doar orgasmul in sine. Oamenii trebuie sa inteleaga ca astazi trebuie sa faca amor cu gandul la lucruri pozitive, in beneficiul planetei pe care locuim. Daca nu intretinem relatii sexuale gandindu-ne la lucruri bune pe care le dorim pe planeta, tot efortul pe care il vom face nu va duce la nimic bun", a explicat Donna.
"Emotiile puternice pe care le traim in timpul actului sexual si intentiile pozitive contribuie la imbunatatirea mediului inconjurator.
Trebuie doar sa fim constienti ca putem schimba campul energetic al Terrei, lucru care cu siguranta poate avea consecinte extrem de benefice in viata noastra de zi cu zi", a adaugat Paul.
Anul trecut, site-ul "Global O" a fost accesat de peste 14 milioane de ori in doar cateva saptamani. Pe 22 decembrie 2006, au existat peste doua milioane de vizitatori ai acestei pagini web.

Niciun comentariu: