luni, mai 05, 2008

MADAMGATE: CARTEA UNUI ROMÂN PROVOACĂ PANICĂ ÎN LUMEA POLITICĂ DIN SUA

Madamgate: Cartea unui român provoacă panică în lumea politică din SUA Un ziarist de origine română lucrează la o carte care ar putea cutremura din temelii cercurile politice de la Washington, scrie Jurnalul Naţional, în ediţia de luni. Intitulat sugestiv „Lista ruşinii cutremură America”, articolul vorbeşte despre românul Dan E. Moldea, care, în ultimele luni a fost confidentul lui Deborah Jeane Palfrey. Supranumită DC Madam, aceasta a fost conducătoarea unei reţele de prostituţie destinată lumii bune din capitala federală.

Femeia s-a sinucis zilele trecute la Miami, înaintea unei condamnări iminente la închisoare. Pe baza conversaţiilor cu Deborah Palfrey, Moldea pregăteşte o carte care ar putea dezvălui numele unor clienţi sus-puşi ai reţelei. Deborah Jeane Palfrey conducea Pamela Martin and Associates şi a fost acuzată că oferea prostituate pentru lumea bună din Washinghton DC, prin intermediul companiei sale.

Dan Moldea, care a decis să se implice în scandal la sfatul celebrului Larry Flint (editorul revistei Hustler), a stat de vorbă cu cea supranumită DC Madam, şi va scrie o carte cu titlul „Madamgate”, scrie Jurnalul Naţional.
COntinuarea pe antena3

Niciun comentariu: