duminică, mai 04, 2008

UN ŞOFER A RĂNIT DOI OAMENI ŞI A DISTRUS CINCI MAŞINI, ÎNCERCÂND SĂ IASĂ DIN PARCARE

Un şofer a rănit doi oameni şi a distrus cinci maşini, încercând să iasă din parcare Un şofer din Piteşti, aflat în stare avansată de ebrietate, a rănit doi oameni şi a distrus cinci maşini, în timp ce îşi scoatea autoturismul din parcare. Bărbatul avea o alcolemie de peste unu la mie, în aerul expirat şi s-a ales cu dosar penal. După ce a consumat mai multe pahare cu alcool, bărbatul s-a urcat la volan. Nu a putut stăpâni, însă, volanul şi a izbit în plin o bancă pe care se aflau trei bărbaţi, după care a luat la rând toate maşinile parcate în zonă.

„A venit din parcare, a făcut nişte manevre aiurea. Dacă mi-ar fi lovit maşina mea îl stângem de gât de faţă cu poliţiştii”, a spus unul dintre martori. Doi dintre bărbaţii care se aflau pe bancă au ajuns la Spitalul de Urgenţă Argeş.

Şoferul vinovat de rănirea a două persoane şi de distrugerea a cinci maşini a fost dus la spital pentru precoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Poliţiştii i-au întocmit şoferul dosar penal.

„Şoferului beat i-a fost anulat permisul de conducere şi va trebui să dea din nou examen. În plus, el va trebui să plătească reparaţiile la cele cinci maşini pe care le-a distrus”, a declarat Dănuţ Dinu, comisar Poliţia Rutieră Argeş.

Antena 3

Niciun comentariu: