joi, martie 27, 2008

LOVITĂ ŞI ABANDONATĂ PE TRECEREA DE PIETONI, SUB PRIVIRILE POLIŢIŞTILOR

Lovită şi abandonată pe trecerea de pietoni, sub privirile poliţiştilor (IMAGINI ŞOCANTE)INDIFERENŢĂ TRAGICĂ PE ŞOSELE BUCUREŞTIULUI - Lovită pe trecerea de pietoni, o tânără s-a zbătut între viaţă şi moarte sub ochii mai multor poliţişti. Oamenii legii nu au lăsat pe nimeni să se apropie, pentru că, spun ei, nu ştiau cât de rău fusese lovită. Reacţia lor i-a revoltat pe trecători. Tânăra a murit la spital. Tragedia s-a petrecut pe Bulevardul Kiseleff, culoarul oficial NATO.

Tânără a fost grav lovită pe trecerea de pietoni şi aruncată din impact pe scuarul de pe mijlocul şoselei. Lovită la cap şi plină de sânge, fata abia mai respira.

LOVITĂ ŞI ABANDONATĂ:

Era încă în viaţă, când poliţiştii se ocupau să asigure în continuare fluenţa traficului. Este culoar oficial şi nu au nevoie de incidente.

Martorii spun că salvarea a ajuns în 20 de minute. Prin zonă a trecut şi coloana oficială a premierul Tăriceanu. Aşa s-ar putea explica lipsa de reacţie a poliţiştilor. Tânara, studentă, a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Observator

Niciun comentariu: