duminică, martie 23, 2008

POLIŢIA ROMÂNĂ SERBEAZĂ 186 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE

Poliţia Română serbează 186 de ani de la înfiinţare Zi de sărbătoare duminică pentru Poliţia Română, care aniversează 186 de ani de la înfiinţare. Locul ales de poliţişti pentru a marca această dată este Parcul Herăstrău. Aici vor fi prezentate cele mai noi dotări tehnice. Luptătorii Serviciului Independent de Acţiuni Speciale alături de Serviciul Canin vor face demonstraţii.

Pentru evenimentul de duminică reprezentanţii poliţiei a pregătit şi standuri speciale ale principalelor sale departamente. Curioşii pot vedea în parcul Herăstrău standul Serviciului Independent de Acţiuni Speciale , unde sunt prezentate armele şi muniţiile folosite în misiuni. De asemenea, la standul pirotehniştilor, este prezentat robotul pirotehnist care intervine în cazul alarmelor cu bombă, iar departamentul criminalistic prezintă laboratorul performant din dotare.

La eveniment este aşteptată şiprezenţa ministrului Internelor, Cristian David. Poliţia îşi va desemna cu această ocazie şi premianţii pentru reuşitele din 2007.

Antena3.ro

Niciun comentariu: