vineri, aprilie 04, 2008

CEA MAI FRUMOASĂ PREZENŢĂ A SUMMITULUI - PRIMA DOAMNĂ A AZERBAIJANULUI

Cea mai frumoasă prezenţă a summitului - Prima doamnă a Azerbaijanului (FOTO) Vedeta summitului NATO de la Bucureşti nu a fost nici pe departe Putin, Bush sau Sarkozy. Minţile jurnaliştilor prezenţi la summit şi mai ales ale liderilor politici au fost furate, pentru un moment, de apariţia celei pe care toţi au declarat-o cea mai frumoasă prezenţă a acestui eveniment: Mehriban Aliyeva, soţia preşedintelui Azerbaijanului Ilham Alyev. Fostul fotomodel a făcut senzaţie încă din momentul în care a coborât din avion, alături de impozantul lider azer. Nici măcar Nicolas Sarkozy nu s-a putut stăpâni şi, profitând de lipsa Carlei Bruni (care nu l-a însoţit la Bucureşti, n.red), a stat de vorbă minute bune cu frumoasa Mehriban.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO



În vârstă de 46 de ani, prima doamnă a Azerbaijanului este membră a Adunării Naţionale, ambasador UNESCO şi face parte din numeroase organizaţii caritabile şi culturale. Vizita în România a readus însă în minţile cârcotaşilor povestea spumoasă de dragoste dintre Mehriban şi Ilham Alyev.

Presa scrie că cei doi s-au întânit în 1984, într-un cazino. El, Ilham, era fiu de preşedinte, iar ea, Mehriban, lucra în cazino. Pe vremea când Haydar Alizev conducea cu mână de fier Azerbaijanul, fiul său era clientul preferat al cazinourilor din Baku şi Moscova.
Continuarea Antena3

Niciun comentariu: