miercuri, aprilie 02, 2008

PRIMELE FOTOGRAFII CU VIITORUL SUV DE LA DACIA

Primele fotografii cu viitorul SUV de la Dacia (FOTO)Dacia a început testele cu viitorul său model tip SUV, in nordul Scandinaviei. Pe internet au apărut deja primele poze spion cu SUV-ul bazat pe platforma Daciei Logan, făcute publice de worldcarfans.com. După cum se poate vedea şi în fotografii, deocamdată nu se ştie cu exactitate cum va arăta caroseria SUV-ului Dacia, tehnicienii efectuând, pentru moment, teste doar pentru partea tehnică. Inspiraţia pentru noul autoturism se pare că a venit de la succesul înregistrat de modelul Logan Steppe, prezentat în 2006 la Geneva.

FOTOGRAFII SPION DACIA SUV

Compania Dacia intenţionează să producă primul său model 4x4 în anul 2010. Printre celelalte modele care se aşteaptă a fi lansate de Dacia se numără şi un pick-up, care, ar putea şi el să împartă platforma cu viitorul SUV.

Pentru construcţia acestor vehicule, Dacia caută şi alte locaţii pentru noi fabrici în Nordul Africii, Orientul Mijlociu şi Rusia, cele două fabrici din România şi Brazilia nefiind suficiente.

Noua Dacia SUV va fi în unele privinţe similară cu Nissan X-Trail, existând astfel o gamă largă de motoare din care se poate alege. Preţul estimativ pentru modelul 4x4 se aşteaptă a se situa în jurul valorii de 11.000 de euro.

Sursa foto: Worldcarfans.com

Antena3.ro

Niciun comentariu: