vineri, aprilie 11, 2008

Fa sex in fiecare dimineata!

Sexul practicat dimineata este mult mai sanatos decat partidele de amor care au loc seara sau in timpul zilei. Potrivit specialistilor britanici, cei care fac dragoste cu noaptea-n cap au pielea mai frumoasa, tenul mai stralucitor si racesc mai greu.

Un studiu al Universitatii Queen din Belfast, prezentat in ziarul britanic “The Sun”, arata ca partidele de amor practicate la ore matinale sunt foarte sanatoase. Pe langa faptul ca ard aproximativ 300 de calorii, corespunzatoare unui produs de patiserie, cei care fac dragoste de cel putin 3 ori pe saptamana reduc la jumatate riscul unui infarct sau accident vascular cerebral. Un alt studiu, publicat in “New Scientist”, concluzioneaza ca sexul practicat in fiecare dimineata e cel mai bun mod de a preveni raceala.

Orgasmul te scapa de riduri

Oamenii de stiinta de la “Yale School of Medicine” au aratat intr-o cercetare ca sexul face pielea mai fina si parul mai stralucitor. In plus, britanicii sustin ca persoanele care au o viata sexuala satisfacatoare nu mai trebuie sa se ingrijoreze din pricina ridurilor, deoarece orgasmele incetinesc imbatranirea tenului.

Sursa:Libertatea

Niciun comentariu: