marți, aprilie 08, 2008

TOTUL DESPRE LOCUL ÎN CARE A FOST CAZAT GEORGE W. BUSH LA BUCUREŞTI

Totul despre locul în care a fost cazat George W. Bush la Bucureşti (GALERIE FOTO)Cei mai puternici oameni ai lumii au şi-au dat întâlnire, săptămâna trecută, în România. Întrunirea s-a numit, simplu - summitul NATO. În spatele acestui eveniment a avut loc însă o adevărată desfăşurare de forţe. De la poliţia Capitalei care a oprit traficul pe anumite artere şi până la florăria care s-a ocupat de buchetul de flori din camera lui George şi Laura Bush, totul a fost verificat şi supravegheat în detaliu. Şi dacă din poveşti sau scrieri de demult auzisem de existenţa unor degustători de a căror experienţă atârna nu de puţine ori viaţa stăpânilor lor, acum am aflat că ei încă mai există. Mâncarea servită preşedintelui Americii, George W. Bush, a fost atent verificată de o adevărată armată de bucătari. Iată câteva curiozităţi legate de modul în care au fost alese hotelul şi camera în care a fost găzduit liderul de la Casa Albă.

Pregătirile pentru sosirea lui George W. Bush în ţară au început practic din momentul în care a fost anunţat că summitul va avea loc la Bucureşti. Cu şase luni înaintea evenimentului, stafful preşedinţiei a început căutările pentru hotelul la care avea să fie cazat cuplul prezidenţial. Cerinţele au dus la conturarea unei oferte restrânse, dar puternice. După negocieri şi discuţii care au durat trei luni, a fost ales hotelul Marriott, aflat în imediata apropiere a Casei Poporului.

Fotografii realizate de Cornel Preda, Antena3.ro
Galerie foto: LIVINGUL camerei de hotel unde a fost cazat Bush

Galerie foto: DORMITORUL camerei de hotel unde a fost cazat Bush

Galerie foto: SALA DE BAIE a camerei de hotel unde a fost cazat Bush

După conturarea ofertei, negocierile dintre partea română şi cea americană au fost purtate la sânge. Dina Litzica, PR şi marketing manager la J.W. Marriott, a declarat pentru Antena3.ro că discuţiile au fost dure de ambele părţi. Hotelul, serviciile oferite şi personalul îndeplineau toate cerinţele necesare cazării cuplului de la Casa Albă, aşa că s-a trecut la negocieri privind suma de bani care trebuie achitată. „Totul s-a făcut calm şi civilizat, de parcă ar fi fost vorba despre nişte oaspeţi absolut obişnuiţi”, a povestit PR-ul hotelului.
Continuarea pe antena3

Niciun comentariu: