miercuri, iunie 25, 2008

„FRF-ul ne-a dat decât diurne pentru egalurile de la EURO”

Contra a spus ce-i doare pe tricolori, dincolo de eliminarea de la EURO

Contra a spus ce-i doare pe tricolori, dincolo de eliminarea de la EURO

Odată eliminaţi de la EURO, tricolorii au fost extrem de dezamăgiţi. Nu doar pentru că deşi au avut sferturile mai aproape decât s-ar fi aşteptat, şi le-au ratat, dar mai ales pentru că odată eliminaţi din turneul final „nu au rămas cu nimic”.

Banii pe care federaţia i-a încasat de la UEFA pentru calificarea şi participarea naţionalei la EURO se pare că ar fi luat alte căi decât buzunarele jucătorilor. Nemulţumirile de ordin financiar nu au întârziat să iasă la suprafaţă, primul dintre tricolori care a recunoscut că se aştepta la mai mult de la acest turneu fina a fost Cosmi Contra. Fundaşul lui Getafe a recunoscut într-un interviu acordat Evenimentului Zilei că „am negociat prost sumele de la EURO”. Dezvăluirile lui Contra au continuat cu îndârjire la adresa Federaţiei:

Aşa a fost stabilit dinainte, dacă nu ne calificăm, să nu primim bani. Acum nu mai avem ce să facem. N-am primit nimic în afară de diurnă, care a depăşit 100 de euro, plus nişte bani pentru două meciuri disputate înainte de Euro. Suma e însă mică. Era bine ca federaţia să ne dea o primă pentru partidele cu Franţa şi cu Italia, fiindcă băieţii au alergat mult pe teren. Au făcut risipă de energie. În plus, nu am pierdut meciuri jucate contra campioanei mondiale şi a vicecampioanei mondiale” a atacat Contra extrem de dur politica financiară a FRF.

Continuarea in prosport.ro

Niciun comentariu: